گوشت و بادمجان کبابی با پنیر فتا
به گزارش لوکو، حتی آنهایی که گوشت قرمز دوست ندارند نیز از خوردن کبابی به این تردی لذت خواهند برد.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه: 20 دقیقه
- زمان خواباندن در مواد: 20 دقیقه
- زمان پخت: 10 دقیقه
مواد لازم
- 500 گرم گوشت بره
- نصف قاشق چایخوری پودر رازیانه
- نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده
- نمک
- دو عدد بادمجان میانه
- 5 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 3 قاشق غذاخوری برگ های تازه ریحان
- 4 عدد نان تست
- ¼ پیمانه پنیر فتا
- یک عدد بیمو (4 قاچ شده)
طرز تهیه
1- سیخ های چوبی را در آب قرار دهید تا خیس بکشند. گوشت های فیله بره را نیز به مکعب های دو سانتی متری برش دهید. درون یک کاسه به آنها، نمک، فلفل قرمز خرد شده و پودر رازیانه بزنید و با دست ورز دهید تا به همه جای گوشت ها برسد.
2- بادمجان ها را از طول به ورقه های نازک برش دهید. روی آنها نمک بپاشید و داخل دستمال کاغذی حوله ای بگذارید تا تلخی آنها گرفته شوند. 20 دقیقه بگذارید بمانند. در این فاصله، کباب پز را روشن کنید.
3- در یک کاسه، نعنا، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون و نوک انگشت نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. آن را کنار بگذارید. روی بادمجان ها روغن زیتون بمالید. روی نان ها نیز روغن زیتون بمالید و کنار بگذارید.
4- گوشت ها را به سیخ بکشید. آنها را به همراه بادمجان و نان ها روی کباب پز بگذارید. آنها را مرتب برگردانید تا همه جای گوشت ها به خوبی پخته شوند. نان و بادمجان ها را نیز به محض طلایی شدن از روی حرارت بردارید.
5- 4 تا 6 لایه بادمجان را در هر بشقاب بچینید. روی آنها یک یا دو سیخ کباب بگذارید. روی آنها از سس نعنا بریزید و در آخر، فتاهای خرد شده را اضافه کنید.
6- این غذا را با نان های تست شده، گرم و به همراه یک قاچ لیموترش سرو کنید.
منبع: فوت و فن / food52.com