طرز تهیه کوفته کباب مرغ خوشمزه و آبدار با سس مخصوص

به گزارش لوکو، اگر در پی یه غذای نو و خوشمزه برای شام هستید، کوفته کباب یک گزینه مجذوب کننده و راحت است. کوفته کباب در واقع نوعی کباب است که با گوشت قرمز چرخ نموده، ادویه های متنوع تر و سبزیجات تازه تهیه می گردد. اما کوفته کباب مرغ نسخه سالم تر و سبک تر از این کباب خوشمزه است. با ما همراه باشید تا طرز تهیه کوفته کباب مرغ خوشمزه و آبدار را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه کوفته کباب مرغ خوشمزه و آبدار با سس مخصوص

کوفته کباب را می توان با هر نوع گوشتی تهیه کرد؛ کوفته کباب بوقلمون، کوفته کباب بره یا حتی کوفته کباب گوشت و مرغ که از ترکیب گوشت گوسفند و مرغ تهیه می گردد.

استفاده از سبزیجات تازه مثل جعفری در کنار پیاز باعث می گردد که این کباب آبدار و ترد باشد و هیچوقت خشک نگردد. ادویه های مختلف هم طعم مرغ را بیشتر می نمایند و باعث خوش رنگ شدن آن بعد از پختن می شوند.

این غذا همراه با یک سس مخصوص سرو می گردد که می توان گفت بدون آن کامل نیست. سس ماست و سیر، عطر و طعم این کباب را چند برابر بیشتر می نماید. کوفته کباب یک غذای آسیایی و مدیترانه ای است که در کشورهای عربی، ترکیه و هند به عنوان غذای رسمی و محبوب با کمی تفاوت تهیه می گردد.

در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه کوفته کباب مرغ با سس ماست و سیر را به شما آموزش دهیم که یکی از لذیذترین کباب های خانگی است و عطر فوق العاده ای دارد. بعد از این می توانید سری به آرشیو آموزش آشپزی تصویری خبرنگاران مگ بزنید تا دستور تهیه انواع غذاهای مدیترانه ای، ایرانی، عربی، ترکی و غیره را در آنجا مشاهده کنید.

مواد لازم برای کوفته کباب مرغ

  • سینه مرغ بدون استخوان: 1 عدد
  • ران مرغ بدون استخوان: 1 عدد
  • پیاز: 1 عدد
  • آرد سوخاری: 3 قاشق غذاخوری
  • زیتون سبز ساطوری: یک سوم پیمانه
  • جعفری: نصف پیمانه ساطوری خرد شده
  • سیر: 2 حبه رنده شده
  • فلفل دلمه ای: نصف یک عدد
  • روغن زیتون: 4 قاشق غذاخوری
  • سس فلفل: 2 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه، پودر پاپریکا و نمک: به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سس:

  • ماست: 2 قاشق غذا خوری
  • سس مایونز: 1 قاشق غذاخوری
  • سس کچاپ: 1 قاشق غذاخوری
  • سیر: 1 حبه رنده شده
  • سس فلفل: یک قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه کوفته کباب مرغ

  1. ابتدا سینه و ران مرغ بدون استخوان را در غذاساز یا چرخ گوشت بریزید تا کاملا پوره و یکدست شوند.
  2. در یک کاسه، پیاز نگینی، فلفل دلمه ای، زیتون، جعفری و سیر که همگی ریز خرد شده اند را به همراه روغن زیتون و سس سبز مخلوط کنید.
  3. پوره مرغ و آرد سوخاری را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست گردد.
  4. گوشت را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
  5. برای تهیه ی سس کوفته کباب همه مواد سس را باهم مخلوط کنید تا مانند تصویر یکدست گردد.
  6. بعد از 30 دقیقه، مواد کوفته را خارج کنید و به کوفته ها شکل دهید. برای این کار، دست تان را کمی مرطوب کنید تا گوشت و مواد کف دست تان نچسبند.
  7. در تابه گریل کمی روغن ریخته و کوفته ها را کف آن قرار دهید. 10 دقیقه زمان پخت با درب بسته برای کوفته ها کافی است.
  8. روی نان را با یک لایه سس بپوشانید، روی آن ترکیب پیاز و سماق بریزید و در آخر، کباب ها را روی نان قرار دهید.
منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 1 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 1 اردیبهشت 1404 گردآورنده: luku.ir شناسه مطلب: 2373

به "طرز تهیه کوفته کباب مرغ خوشمزه و آبدار با سس مخصوص" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوفته کباب مرغ خوشمزه و آبدار با سس مخصوص"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید