طرز تهیه کوفته کباب مرغ خوشمزه و آبدار با سس مخصوص
به گزارش لوکو، اگر در پی یه غذای نو و خوشمزه برای شام هستید، کوفته کباب یک گزینه مجذوب کننده و راحت است. کوفته کباب در واقع نوعی کباب است که با گوشت قرمز چرخ نموده، ادویه های متنوع تر و سبزیجات تازه تهیه می گردد. اما کوفته کباب مرغ نسخه سالم تر و سبک تر از این کباب خوشمزه است. با ما همراه باشید تا طرز تهیه کوفته کباب مرغ خوشمزه و آبدار را به شما آموزش دهیم.

کوفته کباب را می توان با هر نوع گوشتی تهیه کرد؛ کوفته کباب بوقلمون، کوفته کباب بره یا حتی کوفته کباب گوشت و مرغ که از ترکیب گوشت گوسفند و مرغ تهیه می گردد.
استفاده از سبزیجات تازه مثل جعفری در کنار پیاز باعث می گردد که این کباب آبدار و ترد باشد و هیچوقت خشک نگردد. ادویه های مختلف هم طعم مرغ را بیشتر می نمایند و باعث خوش رنگ شدن آن بعد از پختن می شوند.
این غذا همراه با یک سس مخصوص سرو می گردد که می توان گفت بدون آن کامل نیست. سس ماست و سیر، عطر و طعم این کباب را چند برابر بیشتر می نماید. کوفته کباب یک غذای آسیایی و مدیترانه ای است که در کشورهای عربی، ترکیه و هند به عنوان غذای رسمی و محبوب با کمی تفاوت تهیه می گردد.
در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه کوفته کباب مرغ با سس ماست و سیر را به شما آموزش دهیم که یکی از لذیذترین کباب های خانگی است و عطر فوق العاده ای دارد. بعد از این می توانید سری به آرشیو آموزش آشپزی تصویری خبرنگاران مگ بزنید تا دستور تهیه انواع غذاهای مدیترانه ای، ایرانی، عربی، ترکی و غیره را در آنجا مشاهده کنید.
مواد لازم برای کوفته کباب مرغ
- سینه مرغ بدون استخوان: 1 عدد
- ران مرغ بدون استخوان: 1 عدد
- پیاز: 1 عدد
- آرد سوخاری: 3 قاشق غذاخوری
- زیتون سبز ساطوری: یک سوم پیمانه
- جعفری: نصف پیمانه ساطوری خرد شده
- سیر: 2 حبه رنده شده
- فلفل دلمه ای: نصف یک عدد
- روغن زیتون: 4 قاشق غذاخوری
- سس فلفل: 2 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه، پودر پاپریکا و نمک: به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سس:
- ماست: 2 قاشق غذا خوری
- سس مایونز: 1 قاشق غذاخوری
- سس کچاپ: 1 قاشق غذاخوری
- سیر: 1 حبه رنده شده
- سس فلفل: یک قاشق غذاخوری
- آب لیمو ترش: به مقدار لازم
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه کوفته کباب مرغ
- ابتدا سینه و ران مرغ بدون استخوان را در غذاساز یا چرخ گوشت بریزید تا کاملا پوره و یکدست شوند.
- در یک کاسه، پیاز نگینی، فلفل دلمه ای، زیتون، جعفری و سیر که همگی ریز خرد شده اند را به همراه روغن زیتون و سس سبز مخلوط کنید.
- پوره مرغ و آرد سوخاری را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست گردد.
- گوشت را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
- برای تهیه ی سس کوفته کباب همه مواد سس را باهم مخلوط کنید تا مانند تصویر یکدست گردد.
- بعد از 30 دقیقه، مواد کوفته را خارج کنید و به کوفته ها شکل دهید. برای این کار، دست تان را کمی مرطوب کنید تا گوشت و مواد کف دست تان نچسبند.
- در تابه گریل کمی روغن ریخته و کوفته ها را کف آن قرار دهید. 10 دقیقه زمان پخت با درب بسته برای کوفته ها کافی است.
- روی نان را با یک لایه سس بپوشانید، روی آن ترکیب پیاز و سماق بریزید و در آخر، کباب ها را روی نان قرار دهید.