طرز تهیه سالاد مکزیکی با 3 دستور مختلف

به گزارش لوکو، سالاد مکزیکی نوعی سالاد است که با کلم، با مرغ و با کالباس و ذرت تهیه می گردد. انواع سالاد مکزیکی اصل را با نکات رستورانی آن، در این مطلب بخوانید.

طرز تهیه سالاد مکزیکی با 3 دستور مختلف

اگر علاقمند به سفر با بهترین تور مکزیک هستید با ما همراه شوید، با مجری مستقیم تور مکزیک از مکزیکوسیتی و کانکون دیدن کنید و بهترین تجربه سفر را داشته باشید.

خبرنگاران | سرویس آشپزی - سالاد یک عضو جدا نشدنی از سفره مهمانی است که در فرهنگ های مختلف به شکل های مختلف و مواد متفاوت تهیه و سرو می گردد. اگر به دنبال یکی از انواع سالاد خوشمزه، جدید و متفاوت برای مهمانی های خود هستید، سالاد مکزیکی گزینه بسیار مناسبی برای انتخاب است. این سالاد علاوه بر طعم خوبی که دارد بسیار راحت و سریع آماده می گردد. از این سالاد می توانید به عنوان یک پیش غذای سالم و خوشمزه و یا حتی یک وعده شام بهره ببرید.

عناوین اصلی مطلب عدم نمایش

1. طرز تهیه سالاد مکزیکی با کلم

2. طرز تهیه سالاد مکزیکی با کالباس و ذرت

3. تهیه سالاد مکزیکی با مرغ و ذرت رستورانی

1. طرز تهیه سالاد مکزیکی با کلم

مواد لازم
کلم بنفش 4 پیمانه
فلفل دلمه زرد 1/2 پیمانه
سیب زمینی پخته شده 1 پیمانه
پیازچه 5 شاخه متوسط
هویج 1 پیمانه پر
فلفل هالوپینو یا معمولی 1 عدد
فلفل دلمه قرمز1/2 پیمانه
گشنیز 1/2 پیمانه

زمان لازم برای آماده سازی 1 ساعت

چند نکته:

  • مقدار های گفته شده بر اساس خرد شده مواد هستند نه کامل آن ها.
  • از مواد تازه بهره ببرید تا سالاد دارای رنگ و آب خوبی باشد.

دستور تهیه

  • کلم پیچ ها را برگ برگ کنید و آن ها را خوب بشویید و به صورت خلالی و یک اندازه خرد نموده و در ظرفی بریزید.
  • هویج ها را خوب بشویید و روی آن را بتراشید سپس آن ها را با دنده دشت رنده و به مخلوط اضافه کنید.
  • فلفل دلمه را بشویید، آن را برش دهید و مواد داخل آن را خارج کنید. سپس آن را ریز ریز خرد کنید.
  • جیکاما یا سیب زمینی را نیز به صورت خلالی خرد کنید.
  • گشنیز تازه و فلفل هالوپینو را خرد کنید. (بهتر است دانه ها و بافت وسط فلفل را بگیرید تا طعم سالاد زیاد تند نگردد).
  • کلیه مواد خرد شده را در یک کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید.
  • سالاد را می توانید با سس مخصوص سالاد مکزیکی (که دستور تهیه آن در زیر آمده است) نوش جان کنید.

سالاد مکزیکی با کاهو نیز به همین روش تهیه می گردد؛ با این تفاوت که به جای کلم باید از کاهو بهره ببرید.

سس مخصوص سالاد مکزیکی کلم

مواد لازم برای سس مخصوص سالاد مکزیکی
پودر زیره 3/4 قاشق چایخوری
آب لیموی تازه 2/3 پیمانه
پودر تخم گشنیز 1/2 قاشق چایخوری
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
پودر فلفل قرمز1/4 قاشق چایخوری
عسل 1 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

زمان لازم برای آماده سازی سس 5 دقیقه

طرز تهیه سس مخصوص سالاد مکزیکی

  • ابتدا در یک کاسه پودر زیره و پودر تخم گشنیز را مخلوط کنید.
  • عسل، آبلیموی تازه و روغن زیتون را به آن اضافه کنید.
  • مواد را با هم مخلوط کنید، سپس پودر فلفل چیلی را اضافه کنید.
  • نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید و حدود 2 دقیقه مواد را با یک همزن دستی یا چنگال خوب بزنید.

سس مخصوص سالاد مکزیکی آماده شد …

2. طرز تهیه سالاد مکزیکی با کالباس و ذرت

مواد لازم
کلم پیچ بنفش1/2 کاسه ماست خوری
کلم پیچ سفید 1/2 کاسه ماست خوری
کالباس300 گرم
کنسرو ذرت 1 کاسه ماست خوری
سس مایونز 1 کاسه ماست خوری
سرکه 4 قاشق غذا خوری
شکر 1/2 قاشق غذا خوری
ماست 1 کاسه ماست خوری
نمک و فلفل به میزان لازم

زمان لازم برای آماده سازی 1 ساعت

دستور تهیه

  • ابتدا سس مایونز و ماست را درون یک ظرف با یکدیگر مخلوط کنید و به یاری یک همزن دستی و یا چنگال خوب هم بزنید.
  • نمک و فلفل، شکر و سرکه را به ترکیب ماست و سس اضافه کنید وخوب با هم مخلوط کنید. (سس سالاد آماده شد)
  • کلم های بنفش و سفید را برگ برگ کنید و بشویید، سپس آن ها را ریز خرد کنید.
  • کالباس را نیز خرد کنید.
  • کلم های خرد شده و کالباس را به همراه ذرت درون یک کاسه با هم مخلوط کنید. کمی از ذرت و کالباس های خرد شده را برای تزئین کنار بگذارید.
  • سس سفید تهیه شده را به سالاد اضافه کنید و آن را درون یخچال بگذارید تا سس ها به خورد سبزیجات برود. کمی از سس را برای تزئین روی سالاد نگه دارید.
  • پس از نیم ساعت سالاد را از یخچال بیرون بیاورید و روی سالاد را را با کمی کالباس و ذرت تزئین کنید و کمی سس روی آن بریزید.

سالاد مکزیکی آماده شد …

3. تهیه سالاد مکزیکی با مرغ و ذرت رستورانی

مواد لازم
کلم پیچ سفید 250 گرم
کلم پیچ بنفش 250 گرم
نخود فرنگی 80 گرم
ذرت پخته شده - یا کنسرو ذرت 80 گرم
خیار شور 2 عدد متوسط
هویج1 عدد متوسط
ماست 300 گرم
سس مایونز200 گرم
سرکه سفید 3 قاشق غذا خوری
آبلیمو 3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 3 الی 4 قاشق غذاخوری
کالباس یا گوشت مرغ پخته شده 300 گرم
نمک و فلفلبه مقدار لازم

زمان لازم برای آماده سازی سالاد 1 ساعت

دستور تهیه

  • کلم پیچ ها را برگ برگ کنید، آن ها را خوب بشویید و به صورت خلالی خرد کنید و در ظرفی بریزید.
  • گوشت مرغ پخته شده یا کالباس ها را نیز خرد کنید و به کلم ها اضافه کنید.
  • هویج ها را خوب بشویید و روی آن را بتراشید سپس آن ها را خرد یا رنده کنید و به مخلوط اضافه کنید.
  • خیارشور را نیز خرد و اضافه کنید.
  • نخود فرنگی و ذرت پخته شده را اضافه کنید.
  • کلیه مواد خوب با هم مخلوط کنید.
  • برای تهیه سس سالاد سس مایونز، ماست، سرکه، آبلیمو، روغن زیتون، نمک و فلفل را باهم مخلوط کنید و با یک چنگال یا همزن دستی خوب بزنید تا یک سس یک دست حاصل گردد.
  • سس به دست آمده را روی سالاد بریزید و کمی صبر کنید تا سس کاملا به خورد مواد برود.

سالاد مکزیکی شما آماده سرو است…

نکته!

  • بعضی به این سالاد کشمش و یا قارچ هم اضافه می نمایند، شما هم می توانید بسته به ذائقه خودتان مقدای کشمش یا قارچ اضافه کنید.
  • روی سالاد را می توانید با گوجه های گیلاسی، ذرت، کالباس یا … تزئین کنید.

سخن آخر

اگر شما نیز تجربه ای از درست کردن سالاد مکزیکی دارید یا طرز تهیه متفاوتی برای آن می شناسید، تجربیات خود را با ما در میان بگذارید. می توانید نظرات و سوالات خود را در انتهای همین صفحه برای ما ارسال کنید تا به سوالاتتان پاسخ داده و تجربیاتتان را با دیگران به اشتراک بگذاریم.

پیشنهاد می کنیم اگر به سالادهای بی نظیر مکزیکی علاقه دارید، طرز تهیه سالاد ذرت مکزیکی (سالسای ذرت) را نیز در خبرنگاران از دست ندهید!

منبع: setare.com
انتشار: 25 خرداد 1400 بروزرسانی: 25 خرداد 1400 گردآورنده: luku.ir شناسه مطلب: 1611

به "طرز تهیه سالاد مکزیکی با 3 دستور مختلف" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه سالاد مکزیکی با 3 دستور مختلف" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد مکزیکی با 3 دستور مختلف"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید