اسنک با نان باگت، شام ترد و خوشمزه
به گزارش لوکو، اگر در خانه نان تست ندارید یا می خواهید این اسنک را بدون نان تست تهیه کنید می توانید با نان باگت یک اسنک فوق العاده تهیه نمایید.
اسنک با نان باگت یکی از روش های بسیار راحت و فوری برای تهیه اسنک در خانه است. شما می توانید مواد میانی را به دلخواه تغییر دهید و از گوشت چرخ نموده، مرغ یا کالباس و سوسیس بهره ببرید. اسنک ها یکی از غذاهای فوری و حاضری هستند که طعم آن را بچه ها به شدت دوست دارند. با خبرنگاران همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه اسنک با نان باگت
- گوشت چرخ نموده 200 گرم
- قارچ 10 عدد
- رب 1 قاشق غذاخوری
- سس کچاپ 3 قاشق غذاخوری
- روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
- پیاز 1 عدد
- فلفل دلمه 1 عدد
- پنیر دلخواه به میزان لازم
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر و پاپریکا به میزان لازم
طرز تهیه اسنک با نان باگت
مرحله اول
ابتدا پیاز را پوست بگیرید یا از پیاز سرخ شده بهره ببرید. پیاز را نگینی خرد کنید و به همراه کمی زردچوبه تفت دهید تا سبک گردد. بعد گوشت را اضافه کنید و تفت دهید. در ادامه ادویه ها را به گوشت اضافه کنید.
مرحله دوم
مواد را تفت دهید تا عطر ادویه ها بلند شوند. قارچ ها را خرد و به همراه فلفل دلمه به مواد فوق اضافه کنید و تفت دهید تا آب اضافی قارچ کشیده گردد. رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته و خوش رنگ گردد، حالا نوبت اضافه کردن کمی آب جوش است تا رب رنگ باز کند و گوشت خوب بپزد. حرارت را بالا ببرید تا آب اضافی آن کشیده گردد.
مرحله سوم
نان های باگت را از وسط به چند برش مساوی تقسیم و کمی از خمیر داخل نان را خارج کنید. سپس داخل نان را با سس کچاپ کاور کنید و میزانی از مواد گوشتی بریزید و به دلخواه پنیر رنده شده یا پنیر ورقه ای قرار دهید.
مرحله چهارم
در ادامه ساندویچ ساز را به برق بزنید و صفحه آن را کمی چرب کنید. برش های نان باگت را داخل ساندویچ ساز قرار دهید و در آن را بسته و 5 دقیقه زمان دهید تا طلایی گردد. برای پخت در تابه نیز نان ها را داخل تابه قرار دهید و روی آن یک جسم سنگین بگذارید تا خوب فشرده و پنیر ذوب گردد. سپس به همراه سس دلخواه سرو کنید. این غذا را با پودر گوجه خشک تزیین کنید.
نکات کلیدی در تهیه اسنک با نان باگت
- می توانید از کالباس و انواع سبزیجات دلخواه بهره ببرید.
- از تابه گریل برای پخت در تابه می توانید بهره ببرید.
- بهتر است صفحات ساندویچ ساز را گرم کنید تا نان ها به آن نچسبند.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی، چگونه بوی سوختگی غذا را از بین ببریم؟ را بخوانید.
منبع: پیام دلتا