طرز تهیه یک بستنی برای مقابله با سرطان
به گزارش لوکو، فصول گرم سال زمان مناسبی برای لذت بردن از خوراکی های سرد و با طراوت است و یکی از این خوراکی ها قطعا بستنی است.
بستنی سنتی اغلب سرشار از قند و چربی است که می تواند بیش از حد ناسالم باشد؛ اما رسپی هایی برای تهیه بستنی سالم و خوشمزه وجود دارند که می توانید در خانه درست کنید.
با استفاده از مواد طبیعی و غنی از مواد مغذی، می توانید دسر هایی درست کنید که خوشمزه و مفید هستند.
به عنوان مثال بستنی زردچوبه یکی از این دسرهاست.
بستنی نیشکر و زردچوبه که طعم بی نظیر بستنی با شیرینی نیشکر تأمین می گردد را با فواید سلامتی زردچوبه ترکیب می نماید.
زردچوبه به علت خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی خود شناخته شده است و این بستنی را به یک خوراکی سالم تبدیل می نماید.
مواد لازم:
1 فنجان آب نیشکر
1 فنجان خامه غلیظ
1 قاشق چایخوری زردچوبه آسیاب شده
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
کمی نمک
طرز تهیه:
ابتدا در یک قابلمه میانه، آب نیشکر و خامه غلیظ را روی حرارت میانه گرم کنید تا بجوشد.
سپس زردچوبه، عصاره وانیل و نمک را با همزن بزنید. بعد از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک گردد. مخلوط را در بستنی ساز بریزید و آن را هم بزنید یا اگر بستنی ساز ندارید هیچ اشکالی ندارد، در یک کاسه بزرگ مخلوط را با همزن برقی بزنید تا سبک و کاملا مخلوط گردد.
سپس، مخلوط را در یک ظرف مناسب گذاشته و در فریزر قرار دهید و به مدت حداقل 4 ساعت یا یک شب در فریزر قرار دهید.
هر 30 دقیقه یک بار، مخلوط را از فریزر خارج نموده و دوباره آن را به مدت 1 تا 2 دقیقه هم بزنید تا بلور های یخی که ممکن است ایجاد شده باشند، شکسته شوند. این کار را تا زمانی که بستنی منجمد گردد تکرار کنید.
این بستنی به علت آنتی اکسیدان بالا برای جلوگیری از ابتلا به سرطان یا مقابله با آن مفید است.
منبع: فرارو