16 ترفند تیرامیسو انبه به روش اصیل ایتالیایی بدون تخم مرغ

به گزارش لوکو، طرز درست کردن کیک تیرامیسو اصل ایتالیایی با انبه شبیه طرز تهیه تیرامیسوهای دیگر است. تیرامیسو انبه یا منگومیسو معمولا با بیسکویت انگشتی یا لیدی فینگر و سس انبه درست می گردد. طرز تهیه تیرامیسو انبه بدون پنیر خامه ای و حتی با بیسکویت پتی بور یا اوریو هم مرسوم است. در این مقاله از در ، ما طرز تهیه تیرامیسو انبه و نکات درست کردن این دسر با انبه و خوشمزه شدن تیرامیسو انبه را به شما آموزش خواهیم داد.

16 ترفند تیرامیسو انبه به روش اصیل ایتالیایی بدون تخم مرغ

طرز تهیه کیک تیرامیسو انبه در یک نگاه

برای درست کردن تیرامیسو انبه خوشمزه و خوش عطر، انبه های رسیده را بشویید. هسته و پوست آنها را بگیرید. گوشت انبه ها را خرد کنید و در یک قابلمه بریزید. شکر و آبلیمو را اضافه کنید و بپزید تا یک سس غلیظ به دست بیاید. بعد از سرد شدن، انبه ها را پوره کنید.

قهوه اسپرسو یا قهوه فوری را دم کنید. پنیر ماسکارپونه زده شده و خامه فرم گرفته را مخلوط کنید و با همزن بزنید. کف یک قالب را یک لابه از سس انبه بریزید. سپس بیسکویت های لیدی فینگر را در قهوه بزنید و روی لایه سس انبه بگذارید تا سطح قالب را بپوشاند.

روی بیسکویت ها را با کرم ماسکارپونه بپوشانید. همه لایه ها را به همین ترتیب، ادامه دهید تا لایه آخر، کرم ماسکارپونه باشد. قالب را در یخچال به مدت 2 تا 6 ساعت قرار دهید تا تیرامیسو انبه سفت گردد. سپس روی آن را با برش های میوه یا پودر کاکائو تزیین و تیرامیسو انبه را سرو کنید.

شما می توانید مقدار مواد اولیه، جزییات و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر تیرامیسو انبه را در ادامه این مطلب بخوانید.

مواد لازم برای تهیه تیرامیسو انبه

مواد اولیهمقدار مورد احتیاج
بیسکویت لیدی فینگر200 گرم (2 بسته)
انبه تازه و رسیده3 عدد
شکر100 گرم
پودر ژلاتین (اختیاری)1 قاشق غذاخوری
آبلیمو1 قاشق غذاخوری
خامه (فرم گرفته قنادی)250 گرم
پنیر ماسکارپونه250 گرم
وانیلنوک قاشق چای خوری
قهوه اسپرسو1 فنجان
پودر کاکائوبرای تزیین روی تیرامیسو انبه

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 20 دقیقه

مدت زمان آماده شدن لازم برای تیرامیسو انبه: 2 تا 6 ساعت

مراحل طرز تهیه تیرامیسو انبه؛ دسر ایتالیایی اصیل

تیرامیسو انبه مثل و یک دسر خوشگل و با اصالت ایتالیایی است که را هم در خود دارد. برای تهیه دسر انبه ایتالیایی مراحل زیر را به ترتیب دنبال کنید.

مرحله اول: ژلاتین را آماده کنید

در ابتدا برای تهیه دسر تیرامیسو انبه، پودر یا ورق ژلاتین را در یک لیوان بریزید و به مقدار 1/3 لیوان، آب سرد به آن اضافه کنید. ژلاتین و آب را هم بزنید تا حالت ژله ای بگیرد. سپس این مخلوط را روی بخار آب و حرارت غیر مستقیم بگیرید تا ژلاتین در آب به حل گردد. حدود 5 تا 7 دقیقه کافی است. سپس ژلاتین آب شده را از روی بخار آب بردارید و اجازه دهید از دما بیفتد.

مرحله دوم: انبه ها را آماده کنید

در فاصله ای که ژلاتین در حال آماده شدن است، انبه ها را بشویید. پوست و هسته آنها را جدا کنید. انبه ها را به صورت ریز خرد کنید و در یک قابلمه بریزید. شکر و آبلیمو را به انبه ها اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا انبه ها آب بیندازند و نرم شوند.

وقتی انبه ها کاملا پختند و نرم شدند، و بعلاوه سس انبه غلیظ شد، شعله زیر قابلمه را خاموش کنید تا انبه ها از دما بیفتند و کمی سرد شوند.

در صورت تمایل می توانید شکر و آبلیموی تازه را به روش های خرید و اینترنتی از فروشگاه های تهیه کنید.

مرحله سوم: سس انبه و قهوه را آماده کنید

در ادامه مراحل تهیه دسر ایتالیایی تیرامیسو انبه، قهوه اسپرسو () را دم کنید. می توانید از قهوه فوری یا نسکافه هم بهره ببرید. سپس، سس انبه که سرد شد و از دما افتاد، با گوشت کوب برقی یا در مخلوط کن، سس انبه را کاملا پوره و له کنید تا یکدست گردد. سپس ژلاتین بن ماری شده را هم در سس انبه بریزید و با هم مخلوط کنید.

انواع پودر قهوه را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید تهیه کنید.

بیشتر بخوانید:

مرحله چهارم: کرم ماسکارپونه را درست کنید

سپس در یک کاسه، پنیر ماسکارپونه را بریزید و آن را با همزن بزنید به مدت 7 دقیقه بزنید تا کاملا نرم و پفکی گردد. اگر از خامه صبحانه به جای خامه فرم گرفته استفاده می کنید، خامه صبحانه را هم همراه با پنیرها بزنید.

اگر از خامه فرم گرفته استفاده می کنید، اول پنیر را کاملا بزنید و بعد خامه فرم گرفته را اضافه کنید. در نهایت خامه و پنیر ماسکارپونه را با هم ترکیب نموده و بزنید تا یکدست و پف دار شوند، طوری که وقتی ظرف حاوی کرم ماسکارپونه را برمی گردانید، کرم داخل آن، بیرون نریزد. کرم را کنار بگذارید.

برای خرید انواع پنیر و خامه صبحانه می توانید از فروشگاه های به روش های خرید حضوری و اینترنتی اقدام کنید.

مرحله پنجم: لایه های تیرامیسو انبه را در قالب بچینید

در این مرحله از طرز تهیه دسر ایتالیایی تیرامیسو انبه، کف یک قالب یا ظرف پیرکس یک لایه از سس انبه بریزید. سپس بیسکویت های لیدی فینگر را ابتدا در قهوه اسپرسو یا قهوه فوری بزنید و روی سس انبه بچینید تا کل کف ظرف را بپوشاند.

بعد روی بیسکویت ها را یک لایه از کرم ماسکارپونه بپوشانید. دوباره یک لایه سس انبه، یک لایه بیسکویت لیدی فینگر آغشته به قهوه و یک لایه کرم پنیر قرار دهید. مواد تیرامیسو انبه را به همین شکل باید روی هم بچینید تا موادتان تمام گردد و لایه آخر، کرم پنیری باشد.

انواع بیسکویت را به روش های خرید حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید تهیه کنید.

مرحله آخر: تیرامیسو انبه را سرو کنید

وقتی همه لایه های تیرامیسو انبه تمام شد، قالب را در یخچال بگذارید و به مدت 2 تا 6 ساعت صبر کنید تا کرم میانی آن سفت گردد و تیرامیسو خودش را بگیرد. در آخر، قالب را بیرون بیاورید، روی لایه پنیری را پودر قهوه یا پودر کاکائو الک کنید.

تیرامیسو را در مقدار های دلخواه برش بزنید و آن را در ظرف سرو بگذارید. تیرامیسو را با انواع نوشیدنی سرد یا گرم، می توانید میل کنید.

پودر کاکائو را به روش های خرید حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید بخرید.

روش تهیه دسر تیرامیسو انبه لیوانی

تیرامیسو انبه را به جای درست کردن در قالب، می توانید در لیوان یا کاسه هم درست کنید. روش درست کردن تیرامیسو انبه لیوانی هم مشابه روش بالا است، فقط به جای قالب کمربندی یا قالب کیک و شیرینی دلخواه، باید به ترتیب، مواد تیرامیسو انبه را در لیوان بچینید و روی آنها را تزیین کنید.

لیوان ها را به مدت 2 تا 6 ساعت در یخچال قرار دهید تا تیرامیسو با انبه، آماده و سفت گردد، سپس آنها را سرو کنید.

بیشتر بخوانید:

نکات مهم در طرز تهیه تیرامیسو انبه بدون تخم مرغ

  • خامه فرم گرفته را هم به صورت آماده از قنادی می توانید تهیه کنید و هم خودتان در خانه، خامه را فرم دهید.
  • برای فرم دادن خامه قنادی (طرز تهیه خامه فرم گرفته قنادی)، خامه صبحانه را با شکر (به ازای هر 100 گرم خامه، 20 گرم شکر) با همزن به مدت 15 دقیقه بزنید.
  • خامه را در حدی که احتیاج دارید، فرم دهید چون خامه فرم گرفته را برای استفاده های بعدی نمی توانید نگه دارید.
  • به جای استفاده از سس انبه در طرز تهیه تیرامیسو انبه، می توانید از آب انبه غلیظ و تکه های انبه ریز خرد شده بهره ببرید.
  • در صورت استفاده از آب انبه غلیظ، بهتر است آب انبه را روی حرارت بجوشانید و ژلاتین بن ماری شده را اضافه کنید. استفاده از ژلاتین، می تواند بافت سس را غلیظ تر کند.
  • اگر از سس انبه تهیه شده با پوره انبه (مطابق روش بالا) در تهیه تیرامیسو انبه استفاده می کنید، می توانید ژلاتین را حذف کنید.
  • بیسکویت های لیدی فینگر را به جای قهوه اسپرسو می توانید در آب انبه بخیسانید.
  • در صورت استفاده از قالب کمربندی، در زمان چیدن و قرار دادن مواد تیرامیسو در قالب، می توانید دور تا دور دیواره داخلی قالب را، بیسکویت لیدی فینگر بچینید و بعد لایه ها را در قالب بریزید. بعد از اینکه تیرامیسو انبه خودش را گرفت، قالب را باز نموده و تیرامیسو را سرو کنید.
  • برای استفاده از قهوه فوری به جای قهوه اسپرسو، 1 قاشق غذاخوری قهوه فوری را در نصف لیوان آب جوش حل کنید و بیسکویت ها را در آن بزنید.
  • به جای پنیر ماسکارپونه از پنیر خامه ای کم نمک می توانید بهره ببرید.
  • به جای بیسکویت لیدی فینگر هم می توانید از بیسکویت پتی بور بهره ببرید.
  • انبه یکی از خوشمزه ترین میوه ها برای پنکیک انبه، پاناکوتا انبه، انواع کیک و چیزکیک انبه و البته دسرهای ساده و سریع و کم هزینه مثل تیرامیسو است.

فوت و فن های خوشمزه شدن تیرامیسو انبه کافی شاپی

چرا تیرامیسو انبه شل می گردد؟

1- علت شل شدن تیرامیسو انبه، کهنه بودن پنیر مورد استفاده در تهیه مایه کرمی تیرامیسو است.

2- بیسکویت ها را نباید برای مدت طولانی در قهوه بخوابانید. همین که خیس شوند، کافی است.

3- خامه را بیش از حد نزنید چون آب می اندازد و تیرامیسو شل می گردد.

4- سس انبه نباید خیلی رقیق باشد. (می توانید از ژلاتین برای سفت شدن سس انبه بهره ببرید.)

5- تیرامیسو انبه را هر چه بیشتر در یخچال استراحت دهید، سفت تر می گردد.

برای تزیین تیرامیسو انبه از چی استفاده کنیم؟

تزیین تیرامیسو انبه، سلیقه ای است. به خاطر داشته باشید که لایه روی تیرامیسو انبه باید خامه باشد و روی آن را می توانید با برش های انبه یا میوه های دیگر، پودر قهوه، پودر کاکائو، تکه های شکلات، شکلات چیپسی، ترافل های رنگی و … تزیین و سرو کنید.

منبع: افق کوروش
انتشار: 21 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 21 اردیبهشت 1404 گردآورنده: luku.ir شناسه مطلب: 2382

به "16 ترفند تیرامیسو انبه به روش اصیل ایتالیایی بدون تخم مرغ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "16 ترفند تیرامیسو انبه به روش اصیل ایتالیایی بدون تخم مرغ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید