طرز تهیه سس سیر به همراه نکات کلیدی

به گزارش لوکو، در گزارش زیر طرز تهیه سس سیر را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه سس سیر به همراه نکات کلیدی

به گزارش، ما در اینجا سعی کردیم دستور تهیه یکی از خوشمزه ترین سس ها را برای شما قرار دهیم سسی که بیشتر شما حتما آن را در رستوران ها تست کردید و از طعم بسیار خوشمزه آن لذت برده اید، اما سس سیر دستور تهیه بسیار ساده ای دارد که ما در اینجا بطور کامل سعی کردیم به شما آموزش دهیم. مواد اولیه این سس در بسیاری از خانه ها موجود است و می توانید این سس را همراه با مرغ، ماهی، قارچ سرو کنید. لازم به ذکر است اگر کمی این دستور برای شما متفاوت به نظر می رسد بخاطر این است که این سس دستور های مختلفی دارد که ما همانطور که در ابتدا اشاره کردیم یکی از بهترین نوع های آن را برای آموزش قرار دادیم.

روغن ذرت یا آفتابگردان 1 پیمانه

سیر 2 بوته

نمک 2 قاشق چایخوری

آبلیمو نصف پیمانه

روغن زیتون 1 پیمانه

برای طرز تهیه سس رستورانی در شروع کار باید سیر ها را پوست بگیرید و آن ها را خوب له کنید. سپس آن ها را در مخلوط کن بریزید. نمک و آبلیمو را به سیر اضافه کنید و خوب هم بزنید. همانطور که مخلوط کن روشن است، روغن را به تدریج اضافه کنید تا سسی یکدست مانند سس مایونز، تهیه گردد. لازم به ذکر است که انتخاب نوع روغن زیتون بسیار در مزه این سس تاثیر گذار است و سعی کنید از روغن زیتون بکر بدون بو بهره ببرید البته این بسته به ذائقه شما دارد.

منبع: نازشو

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 12 مرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: luku.ir شناسه مطلب: 994

به "طرز تهیه سس سیر به همراه نکات کلیدی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سس سیر به همراه نکات کلیدی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید