طرز تهیه رول های مرغ و فلفل کبابی
به گزارش لوکو، رول های مرغ و فلفل کبابی بسیار زیبا است و آدم دوست دارد اول حسابی نگاهشان کند و بعد آنها را بخورد. این غذای عالی را می توانید برای مواقعی که با دوستان دورهم هستید، تهیه و نوش جان کنید.
- تعداد: 6 نفر
- زمان تهیه: 20 دقیقه
- زمان پخت: 25 تا 30 دقیقه
مواد لازم
- 3 عدد سینه مرغ بدون استخوان
- نصف قاشق چایخوری نمک
- ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 85 گرم پنیر بز با سیر و سبزیجات
- 28 گرم برگ اسفناج تازه
- ¾ پیمانه فلفل قرمز کبابی
- یک عدد پیازچه خرد شده
- نصف پیمانه پستو گوجه فرنگی
طرز تهیه
- فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید. سینه های مرغ را از وسط دو نیم کنید. آنها را درون پلاستیک بگذارید. با یاری بیفتک کوب روی آنها ضربه بزنید تا نازک و باریک شوند. یک طرف مرغ ها را نمک و فلفل سیاه بزنید. روی آنها پنیر قرار دهید. البته پنیر را در مرکز مرغ ها بگذارید تا از لبه ها بیرون نزند. روی آنها برگ های اسفناج، فلفل و پیازچه قرار دهید.
- مواد را به آرامی فشار دهید و با احتیاط مرغ ها را رول کنید و انتهای کار، با یاری خلال دندان آن را در جای خود محکم کنید.
- پستو گوجه فرنگی را روی مرغ ها بمالید و آنها را در یک ظرف پیرکس مستطیلی بچینید. سپس آنها را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید تا مرغ ها پخته شوند. ولی مراقب باشید خیلی خشک نشوند.
- پس از پخت خلال های دندان را خارج کنید و سرو کنید.
- برای اینکه پنیر بز طعم سیر و سبزیجات داشته باشد، یک حبه سیر رنده شده را به همراه 1/8 قاشق چایخوری پودر آویشن به پنیر اضافه کنید و خوب هم بزنید.
ارزش غذایی
- کالری: 221
- چربی: 9 گرم
- کلسترول: 84 گرم
- کربوهیدرات: 5 گرم
- فیبر: 1 گرم
- قند: 2 گرم
- پروتئین: 28 گرم
- آهن: 1 گرم
- پتاسیم: 426 میلی گرم
- کلسیم: 80 میلی گرم
- سدیم: 564 میلی گرم
انتشار: 19 مرداد 1401
بروزرسانی: 19 مرداد 1401
گردآورنده: luku.ir
شناسه مطلب: 2073
به "طرز تهیه رول های مرغ و فلفل کبابی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه رول های مرغ و فلفل کبابی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید