القاء کاهش عزاداری ها خیانت جدید بعضی مدیران شهری است، شور عزاداری در پایتخت سازمان یافته تر شده است

به گزارش لوکو، درحالی که هنوز جامعه منتقد کم کاری شهرداری در سیاه پوش کردن پایتخت است اما کوشش بعضی ها برای القاء کاهش عزاداری ها در این ایام جای تأسف دارد و ننگ بارتر این که چنین افرادی به عنوان مدیران شهری در پایتخت صاحب سِمت هستند.

القاء کاهش عزاداری ها خیانت جدید بعضی مدیران شهری است، شور عزاداری در پایتخت سازمان یافته تر شده است

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران، شیوع کرونا در کشور از زمان شروع همه چیز را تحت تأثیر خود قرار داد اما به مرور زمان مردم توانستند با رعایت یکسری اصول بهداشتی به همزیستی مسالمت آمیز با این مهمان ناخوانده برسند که این موضوع در کلانشهرها به ویژه تهران بسیار ملموس بود.

رعایت فاصله اجتماعی، استفاده از ماسک در مکان های عمومی، پرهیز از سفرهای غیرضروری و ... بخشی از مواردی بود که با گذشت زمان از اسفند ماه تا به امروز با مدیریت ستاد ملی مقابله با کرونا و همراهی مردم محقق و باعث کاهش آمار ابتلا به کرونا شد البته در مواردی بی توجهی هایی همچون پرهیز از ترددهای غیرضرور برون شهری از سوی بعضی از مردم آمار مبتلایان و تلفات کووید-19 را افزایش داد اما به هر حال با توجه به پیش بینی کارشناسان امر که حضور این ویروس را حداقل تا انتها سال عنوان نموده اند باعث خواهد شد تا به تدریج همه مردم بیش از گذشته نسبت به الزامات بهداشتی برای مقابله با این ویروس همه گیر حساس شوند.

یکی از مواردی که مردم بیش از پیش توانستند در مواجهه با کرونا با آن به همزیستی برسند موضوع محرم و عزاداری برای سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین بود، به طوری که نگرانی دوستداران آن حضرت نسبت به فرارسیدن ماه محرم و عزاداری در هیئات و دسته جات، وزارت بهداشت و ستاد ملی مقابله با کرونا را بر آن داشت تا با تدوین پروتکل های ویژه برای عزاداری مجوز برگزاری مراسمات ماه عزا را برای دوستداران آن حضرت صادر کند.

در این میان اما به نظر بعضی از سازمان های خدمت رسان همچون شهرداری به نوعی با دریافت عوارض و مالیات از جیب مردم وظیفه ارائه خدمات گوناگون اجتماعی و فرهنگی را بر عهده داشتند نتوانستند حتی با گذشت بیش از 6 ماه از شیوع کرونا فعالیت هایشان را سروسامان داده و به نوعی با کرونا به همزیستی برسند.

آمارسازی مدیران شهری برای فرار از روسیاهی در محرم

محرم سال جاری مدیریت شهری را روسیاه کرد

تهران در نزدیکی ماه محرم رنگ و بوی عزا ندارد

یک روز مانده به محرم؛ شهرداری در خواب گران است

یکی از وظایفی که مدیریت شهری هرساله برای آن بودجه تخصیص داده و بنا به مناسبت های خاص ملی و مذهبی اقدام به اجرای برنامه های ویژه و آماده کردن شهر در این خصوص کند مربوط به ماه محرم به عنوان یکی از مهم ترین مناسبت های مذهبی است که علاوه بر این که مردم به صورت خودجوش با سیاهپوش کردن محله ها، شهر را برای برگزاری مراسمات عزاداری آماده می نمایند شهرداری هم موظف است در سطح کلان به این مهم اهتمام ویژه داشته باشد موضوعی که علی رغم اظهارات شهرداری تهران مبنی بر افزایش فعالیت ها در راستای آماده کردن شهر برای ماه عزا چندان به چشم نمی آید و بارها بعضی از رسانه ها به عنوان واسطه ای برای انتقال صدای افکارعمومی آن را متذکر شدند ولی متأسفانه مدیریت شهری در شورا و شهرداری تهران ضمن توجیه، آن را رد کردند.

در جدیدترین اظهارنظر محمدرضا جوادی یگانه معاون فرهنگی و اجتماعی شهردار تهران با اشاره به این مطلب که سیاه پوش کردن معابر شهری وظیفه معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری نیست و در سال های گذشته نهادهای دیگر به همراه هیئت ها و ایستگاه های صلواتی این اقدام را انجام می دادند، می گوید که میزان سیاه پوش کردن شهر تا به امروز 2 برابر سال گذشته بوده است و باز هم در این زمینه فعالیت می کنیم اما جای خالی هیئت ها پر نمی گردد و این نکته مهمی این است که ما هم متوجه می شویم شهر رنگ عزا ندارد.

علاوه بر این علی اعطا سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران نیز در اظهارنظری جالب تر در حساب شخصی توئیتر خود مطرح نمود که چرا عده اى معدود اما پر سروصدا، مى خواهند کاهش اجتناب ناپذیر عزادارى هاى هیئات مذهبى مردمى در سطح شهر را به پاى مدیریت شهرى بنویسند؟

نقطه اشتراک و جالب توجه در اظهارات این دو عضو محترم مدیریت شهری این است که گویا واقعاً در بطن جامعه حضور ندارند. آقایان جوادی یگانه که جامعه شناس و اعطا که مدعی هستند روزنامه نگار می باشند گویا چندان به رسالت شان که بودن در بطن جامعه است توجهی نمی نمایند و نمی بینند که حتی در این شرایط کرونایی هم مردم حتی با شور و اشتیاق بیشتر و به صورت سازمان یافته تر اقدام به برگزاری مراسم عزاداری نموده اند و عدم حضور دسته جات به معنای کاهش به قول آقای اعطا اجتناب ناپذیر عزاداری ها نشده است. بنابراین باید با صراحت گفت خاک بر دهان منتقدی که تلاشش برای القاء کاهش عزاداری ها در این ایام عزاست و ننگ بارتر این که چنین افرادی به عنوان مدیران شهری در پایتخت صاحب سِمت و مسند هستند.

اگر این مدیران شهری کمی به محله ها، خیابان ها و امام زاده ها همچون میدان امام حسین، پارک ارم، پادگان 06، امام زاده صالح و ... سری بزنند متوجه شور حسینی مردم همواره در صحنه خواهند شد و خواهند دید که آنچه از لسان بعضی رسانه ها که نقش تریبون را برای آنها بازی نمی نمایند کاهش عزاداری ها نبوده بلکه کم کاری مدیریت شهری در آماده سازی فضای محرم بوده است. موضوعی که شاید با قبول آن و عذرخواهی از افکارعمومی کمی از ناراحتی مردم در این خصوص بکاهد.

در ادامه تصاویر عزاداری های پرشور حسینی در شهر تهران خواهد آمد که به نوعی نقض ادعای این مدیران و برنامه ریزان پایتخت است:

4105

منبع: خبرگزاری دانشگاه آزاد آنا
انتشار: 20 مهر 1399 بروزرسانی: 20 مهر 1399 گردآورنده: luku.ir شناسه مطلب: 1140

به "القاء کاهش عزاداری ها خیانت جدید بعضی مدیران شهری است، شور عزاداری در پایتخت سازمان یافته تر شده است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "القاء کاهش عزاداری ها خیانت جدید بعضی مدیران شهری است، شور عزاداری در پایتخت سازمان یافته تر شده است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید