طرز تهیه لازانیا در ماکروفر، فر و ماهیتابه

به گزارش لوکو، لازانیا نوعی غذای ایتالیایی است که با مواد مختلفی تهیه می شود. در این مقاله با طرز تهیه لازانیا در ماکروفر، فر و ماهیتابه و نکات مهم و اصولی در طبخ آن آشنا خواهید شد.

طرز تهیه لازانیا در ماکروفر، فر و ماهیتابه

خبرنگاران | سرویس آشپزی - لازانیا که با نام خمیربرگ هم شناخته می گردد نوعی غذای ایتالیایی است که از سه لایه پاستای ورقه ای، سس مخصوص، و پنیر پیتزا تهیه می گردد. لازانیا انواع مختلفی دارد و معمولاً در ماکروفر، فر، و یا روی اجاق گاز طبخ می گردد. برای تهیه انواع لازانیا، از گوشت و سبزیجات استفاده می گردد و به عنوان نهار، شام و یا پیش غذا سرو می گردد. در این مطلب شما را با طرز تهیه لازانیا در ماکروفر، فر، ماهیتابه و نکات مهم و اصولی در تهیه آن آشنا می سازیم.

بیشتر بخوانید:طرز تهیه پنیر موزارلا خانگی به همراه ذکر نکات مهم و اصولی

مواد لازم برای تهیه لازانیا در ماکروفر، فر، ماهیتابه

لازانیا1 بسته
فلفل دلمه ای خیلی ریز خرد شده1/2 لیوان
قارچ خیلی ریز خرد شده1/2 لیوان
پیاز2 عدد
مایه ماکارونی (گوشت چرخ کرده، سویا، نمک، زردچوبه، فلفل، رب)2 لیوان
پنیر پیتزا1 بسته
سس گوجه فرنگیبه میزان لازم

طرز تهیه لازانیا در ماکروفر، فر، ماهیتابه

مواد لازم برای تهیه سس بشامل

آرد سفید2 قاشق غذاخوری
کره25-50 گرم
شیر2 لیوان

مراحل آماده کردن سس بشامل

  1. کره را آب کرده، سپس آرد را به آن اضافه کرده و هم بزنید و آرد را در کره تفت دهید.
  2. شیر را به آرد اضافه کرده و با حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا غلظت آن مانند سس گردد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سس سفید پیتزا

مراحل آماده کردن ورقه های لازانیا

  1. در یک قابلمه نسبتا بزرگ که ورقه های لازانیا در آن جا گردد، تا دو سوم آب ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
  2. وقتی آب به جوش آمد، نمک، یک قاشق غذاخوری آبلیمو و یک قاشق غذاخوری روغن غیر سرخ کردنی به آن اضافه کنید.
  3. ورقه های لازانیا را به آرامی در آب جوش قرار داده، زمانی که نرم شدند در آبکش ریخته، ورقه ورقه با آب سرد بشویید و به لبه یک قابلمه آویزان کنید تا روی هم خمیر نشوند.

مراحل آماده کردن مایه گوشت

  1. گوشت گوسفندی که 1/4 آن دنبه باشد چرخ کرده و در حین چرخ کردن، به ازای هر نیم کیلو گوشت، نصف قاشق غذاخوری دارچین به آن اضافه کنید. سپس گوشت را ورز داده و دوباره چرخ کنید.
  2. دو برابر میزان سویا روی آن آب جوش ریخته و در 5 ساعت، 3 بار آب آن را عوض کنید تا زمانی که سویا نرم و پوک گردد.
  3. سویا را آبکش کرده و با دو لیوان آب و یک قاشق غذاخوری آبلیموی تازه به مدت 15 دقیقه بپزید تا آب آن کشیده گردد، سپس حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید سرد گردد.
  4. پیاز را ریز خرد کرده و با روغن سرخ کنید تا طلایی گردد، سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و تفت دهید.
  5. وقتی رنگ گوشت تغییر کرد، سویا را به آن اضافه کرده و هم بزنید، زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز را هم اضافه کنید.
  6. پس از چند ثانیه رب را به مواد اضافه کرده و کمی تفت دهید تا رنگ آن قرمز گردد.
  7. شعله را خاموش کرده و اجازه دهید مواد کمی سرد شوند.
  8. مایه گوشت را پس از سرد شدن با قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده مخلوط کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سس گوشت (کبابی، ماکارونی، لازانیا، استیک و پاستا)

قرار دادن مواد بر روی لایه های لازانیا

  1. کف ظرف پیرکس را با کره کمی چرب کنید و یک لایه لازانیا داخل آن بچینید.
  2. روی لازانیا به ترتیب سس بشامل، پنیر پیتزا، و مایه گوشت بریزید، دوباره یک لایه لازانیا روی آن قرار داده و همین ترتیب را برای لایه های بعدی تکرار کنید.
  3. در آخر با سس بشامل کل سطح لازانیا را بپوشانید، سپس یک لایه پنیر پیتزای رنده شده بریزید و روی آن را کاملا با پنیر پیتزای ورقه ای بپوشانید.

در صورت استفاده از فر

  • فر را از قبل در درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و ظرف لازانیا را به مدت 20 الی 30 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید.
  • به منظور جلوگیری از خشک شدن لازانیا، یک ظرف آب داخل فر قرار دهید.

در صورت استفاده از ماکروفر

  • پنیر پیتزای ورقه ای را در لایه آخر قرار ندهید.
  • پایه مخصوص گریل را وسط سینی گردان قرار داده، ظرف را با درپوش روی آن بگذارید و با قدرت 100 درصد به مدت 5 الی 6 دقیقه اجازه دهید لازانیا بپزد.
  • پس از این مدت درپوش ظرف را برداشته، روی لازانیا را با پنیر پیتزای ورقه ای بپوشانید و ظرف را بدون درپوش روی پایه مخصوص قرار دهید.
  • دستگاه را به مدت 5 الی 6 دقیقه با ترکیب گریل و قدرت 60 درصد روشن کنید تا سطح پنیر طلایی گردد.

در صورت استفاده از اجاق گاز

  • کف ماهیتابه تفلون را با کمی کره چرب کنید و لایه های لازانیا را داخل آن بچینید.
  • ماهیتابه را بر روی حرارت خیلی ملایم قرار داده و از کنار ماهیتابه نصف استکان شیر در آن بریزید، دمی را روی درب ماهیتابه قرار داده و به مدت 30-15 دقیقه صبر کنید تا لازانیا بپزد.

نکته: برای تهیه لازانیا از ظرف نسبتا بزرگ استفاده کنید تا ورقه های لازانیا بدون شکستگی در آن جای بگیرند.

منبع: setare.com
انتشار: 15 اسفند 1399 بروزرسانی: 15 اسفند 1399 گردآورنده: luku.ir شناسه مطلب: 1429

به "طرز تهیه لازانیا در ماکروفر، فر و ماهیتابه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه لازانیا در ماکروفر، فر و ماهیتابه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید