طرز تهیه فاصولیه؛ لذت درست کردن یک غذای بین المللی
به گزارش لوکو، برای داشتن یک برنامه غذایی متنوع باید دست به دامن غذاهای محلی دیگر مناطق هم بشویم. خبرنگاران زندگی در این گزارش طرز تهیه فاصولیه یک غذای ترکیه ای و عراقی را آموزش می دهد. غذایی که طعم متفاوت و جذابی دارد و بدون شک از خوردن آن پشیمان نخواهید شد.
مواد لازم:
- زردچوبه: به میزان لازم
- نمک: به میزان لازم
- رب گوجه فرنگی: یک تا دو قاشق غذاخوری
- گوشت: 200 گرم
- پیاز: یک عدد
- آویشن (اختکمک): یک قاشق مربا خوری
- فلفل تند (اختکمک) یک عدد
- گوجه فرنگی: یک تا 2 عدد
- لوبیا سفید: 150 گرم
- لیمو عمانی: 4 عدد
- فلفل: به میزان لازم
- زعفران آب کرده (اختکمک): سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه و دستور پخت:
1. ابتدا گوشت را بشویید و بعد آن را به صورت قیمه قیمه خرد کنید.
2. مقداری روغن در تابه بریزید و گوشت را با آن تفت دهید.
3. لوبیا سفید را برای پخت بهتر از 24 ساعت قبل در آب بخیسانید. حالا لوبیاها را آبکش کنید تا خشک شوند.
4. در مرحله بعدی طرز تهیه فاصولیه گوجه و پیاز را خرد کنید.
5. بعد از تفت خوردن گوشت، پیاز و گوجه های خرد شده را به آن اضافه کنید.
6. در ادامه لوبیا خیس شده را به پیاز و گوجه له شده اضافه کنید.
7. حالا دو ساعت یا بیشتر زمان دهید تا گوشت و لوبیا بپزد.
8. در تابه ای به طور جداگانه مقداری روغن بریزید. سپس رب را بعد از داغ شدن روغن به آن اضافه کنید تا خامی رب گرفته شود. در این مرحله از طرز تهیه فاصولیه باید ادویه جات را به رب اضافه کنید. ادویه ها را مخصوصاً زردچوبه را تفت دهید تا خامی آن گرفته شود. لیمو عمانی ها را سوراخ کرده و داخل آب بیندازید. این کار کمک می کند تلخی لیمو عمانی گرفته شود و طعم غذای شما مطلوب شود. در بیست دقیقه آخر مخلوطی از رب و ادویه را به همراه لیمو عمانی های خیس خورده و یک عدد فلفل تند داخل قابلمه بریزید.
9. این غذا را می توانید با برنج یا نان سرو کنید.
منبع: ایرنا زندگی