خوراکی هایی که سیستم ایمنی بدن را تقویت می نمایند

به گزارش لوکو، درحالیکه تقویت سیستم ایمنی بدن در حال حاضر بسیار مهم است اما این موضوع برای روزهای دیگر سال و سال های دیگر نیز اهمیت دارد. در این گزارش سعی شده است فهرستی از خوراکی هایی که موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می گردد و نیز به مبارزه با بیماری های خطرناک مانند دیابت، گرفتگی شریان، کلسترول بالا، فشار خون بالا و چاقی یاری می نمایند، را به شما معرفی کنیم.

خوراکی هایی که سیستم ایمنی بدن را تقویت می نمایند

پرتقال

پرتقال حاوی ویتامین D ، C و E، بتاکاروتن و فلز روی است. پرتقال علاوه بر رفع عطش حاوی مواد مغذی مهمی از جمله ویتامین C، پتاسیم و پکتین (یک نوع فیبر) است که به تقویت سیستم ایمنی بدن یاری می نماید. پتاسیم به پایین آوردن فشار خون ، جذب متوسط سدیم و خنثی سازی پروتئین هایی که در ایجاد بافت اسکار قلب یا نارسایی قلبی نقش دارند، یاری می نماید. پکتین نیز نقش مهمی در این زمینه دارد و به جذب کلسترول در غذاها یاری می نماید.

کیوی

کیوی مملو از ویتامین های C ، B ، D6 ، A، مگنزیم و آهن است. در داخل پوسته پرزدار قهوه ای کیوی، یک میوه سبز آبدار وجود دارد که مملو از ویتامین های B ، C و E ، پلی فنول ، منیزیم ، پتاسیم و مس است.این عناصر خوراکی باعث کاهش لخته های خونی و سالم نگه داشتن کل سیستم قلبی شده و به سیستم ایمنی بدن نیز یاری می نمایند تا قوی بماند.

بادام

بادام مملو از ویتامین E، منگنز و منیزیوم است.همانطور که بادام احتمالاً یکی از خوشمزه ترین اعضای خانواده آجیل است ، این مغز مغذی نه تنها به سیستم ایمنی بدن یاری می نماید که قوی بماند بلکه مطالعات نشان می دهد که مغز بادام حاوی مواد مغذی سالم است که می تواند به تقویت حافظه و هوش یاری نموده و خطر ابتلا به دیابت و بیماری های قلبی را کاهش دهد. بنابراین خوردن یک مشت بادام می تواند به کاهش کلسترول یاری کند و به دلیل داشتن مقدار زیاد استرول های گیاهی ، از جذب چربی مضر LDL مضر جلوگیری نموده و در نتیجه خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد.

سیر

سیر مملو از ویتامین C، ویتامین B6 و منگنز است. سیر موجب تقویت سلامت قلب و سیستم ایمنی بدن می گردد؛ سیر همچنین تشکیل پلاک در شریان ها را رفع نموده و موجب کاهش ترشح آنزیم هایی می گردد که تاثیر منفی بر رگ های خونی دارند.

ماهی سالمون

ماهی سالمون مملو از ویتامین ب 12 یا کوبلامین، منیزیوم و ویتامین های B6 و C است ؛ مصرف ماهی سالمون به هر صورتی (خام، آبپز ، کبابی و یا سرخ شده) به کاهش تری گلیسریدها و لخته های خونی یاری می نماید.

زنجبیل

زنجبیل در سال های اخیر و به دلایل خوبی در صنعت تناسب اندام بازگشت کاملی داشته است. زنجبیل می تواند تهوع و التهاب را کاهش دهد و بعضی از خواص کاهش دهنده کلسترول را نیز به همراه دارد. با این وجود باید همیشه احتیاط کرد و تنها مقدار کمی از آن را به غذا و یا نوشیدنی اضافه نمود زیرا زنجبیل می تواند بسیار قدرتمند باشد.

چای سبز

هر دو چای سبز و سیاه کاملاً پر از مواد مغذی هستند. در حقیقت ، گزارش شده است افرادی که چای سبز بیشتری می نوشند نسبت به افرادی که این کار را نمی نمایند ، زندگی سالم تر و طولانی تری خواهند داشت.

چای سبز منبع خوبی از یک اسید آمینه است که ممکن است در فراوری ترکیبات ضدمیکروب در سلول های شما یاری کند.

چای سبز همچنین منبع غنی از آنتی اکسیدان ها است ، به خصوص یکی از آن ها به نام EGCG ، که نشان داده شده است عملکرد سیستم ایمنی بدن را تقویت می نماید و چای سیاه را بیش از پیش فرض می نماید زیرا فرایند تخمیر را طی نمی نماید.

در این زمینه بخوانید:

فواید آب گوجه فرنگی را جدی بگیریم؛ از تقویت استخوان ها تا چربی سوزی

فواید لیموترش؛ از جوان سازی پوست تا یاری به سیستم گوارش

فلفل دلمه ای قرمز

فلفل دلمه ای قرمز دو برابر مرکبات ویتامین C دارد. فلفل دلمه ای قرمز همچنین منبع خوبی از بتاکاروتن است، که یک رنگدانه طبیعی در میوه ها و سبزیجات مانند هویج است. بتا کاروتن به سلامتی چشم و پوست یاری می نماید.

منبع: runtastic

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 12 دی 1399 بروزرسانی: 12 دی 1399 گردآورنده: luku.ir شناسه مطلب: 1313

به "خوراکی هایی که سیستم ایمنی بدن را تقویت می نمایند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خوراکی هایی که سیستم ایمنی بدن را تقویت می نمایند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید