شروع برداشت فندق در سوادکوه، فراوری 85 درصد فندق کشور در استان های شمالی

به گزارش لوکو، خبرگزاری خبرنگاران- مدیر جهاد کشاورزی سوادکوه از شروع برداشت نوبرانه فندق در باغ الگویی این شهرستان اطلاع داد .

شروع برداشت فندق در سوادکوه، فراوری 85 درصد فندق کشور در استان های شمالی

به گزارش خبرنگاراریادفترمازندران درشهرستان سوادکوه: حمیدرضا شهابیان گفت: برداشت نوبرانه فندق در باغ الگویی شهرستان سوادکوه شروع شده است.

وی اضافه نمود: از این باغ الگویی که در سطح یک و نیم هکتار احداث شد، 1.5 تن فندق برداشت شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سوادکوه با بیان اینکه حدود 85 درصد فندق ایران در استان های شمالی فراوری می گردد، اظهار داشت: شهرستان سوادکوه با آب و هوای مناسب و موقعیت جغرافیایی خود می تواند یکی از مهمترین شهرستان های فراوریکننده فندق در مازندران باشد.

شهابیان ادامه داد: فندق دارای پروتئین، مواد چرب، کلسیم، فسفر و پتاسیم است و مصرف آن برای تقویت حافظه و درمان بیماری های گوارشی توصیه می گردد.

وی اشاره نمود: از فندق در صنعت آجیل و شیرینی سازی برای ساخت پرالین استفاده می گردد و بعلاوه می توان از آن برای فراوری محصولاتی همانند نوتلا استفاده کرد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سوادکوه گفت: روغن فندق هم بسیار خوش طعم است و در پخت وپز مورد استفاده قرار می گیرد.

منبع: خبرگزاری آریا
انتشار: 21 شهریور 1400 بروزرسانی: 21 شهریور 1400 گردآورنده: luku.ir شناسه مطلب: 1746

به "شروع برداشت فندق در سوادکوه، فراوری 85 درصد فندق کشور در استان های شمالی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شروع برداشت فندق در سوادکوه، فراوری 85 درصد فندق کشور در استان های شمالی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید