چرا اشک انسان شور است؟
به گزارش لوکو، تهران (پانا) - اگر تا به حال اشک چشم خود را خورده باشید، متوجه می شوید که کمی شور است.

به گزارش آخرین خبر، اشک چشم و مرطوب بودن چشم باعث می گردد گردش حدقه آزار دهنده نباشد. در صورت مرطوب نبودن چشم ها، گردش آن ها غیر ممکن است و پلک ها چشم ها را از حرکت باز می دارند. یکی دیگر از شگفتی های آفرینش ساختمان چشم، شور بودن اشک آن است.
همه مایعات داخل بدن مقدار کمی نمک در خودشان دارند. این نمک به وسیله الکتریسیته به انقباض ماهیچه ها یاری می نماید و باعث تفکر در مغز می گردد. مقدار نمک داخل مایعات بدن مانند اشک، عرق و بزاق تقریباً مساوی با مقدار نمک داخل خون هستند.
کل این نمک ها زیر یک درصد یعنی به اندازه دو قاشق چای خوری در هر لیتر هستند.
شور بودن اشک چشم سبب می گردد بافت های ظریف چشم کاملاً حفظ گردد. اگر طعم شوری در آب چشم نباشد، چشم تمام اشیای مزاحم را به خود جذب می نماید اما شور بودن اشک سبب می گردد گرد و غبار و اشیای دیگر از چشم، به طور اتوماتیک بیرون آید. اگر اشک چشم شور نبود، به دلیل جذب تمام اشیای مزاحم به چشم بینایی آن از دست می رفت.
منبع: خبرگزاری پانا