نخستین پرتوهای طلوع خورشیدی از نگاه ناسا

به گزارش لوکو، اداره کل ملی هوانوردی و فضا ایالات متحده، تصویری زیبا از اولین پرتوهای یک طلوع در مدار خورشید را منتشر نموده است.

نخستین پرتوهای طلوع خورشیدی از نگاه ناسا

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرنگاران، اداره کل ملی هوانوردی و فضا ایالات متحده، ناسا، تصویری از اولین پرتوهای یک طلوع در مدار خورشید را منتشر نموده است.

این تصویر که در ژانویه 2022 تهیه شده، اولین پرتوهای طلوع خورشید را نشان می دهد که از ایستگاه فضایی بین المللی در فاصله 257 مایلی بالای ساحل ونزوئلا دیده می گردد.

هنگامی که ایستگاه به دور زمین می چرخد و هر 92 دقیقه یک سفر به دور کره زمین انجام می دهد، فضانوردان هر روز 15 یا 16 طلوع و غروب خورشید را تجربه می نمایند.

این ایستگاه محصول همکاری مشترک سازمان ناسا، سازمان فضایی روسیه، سازمان فضایی اروپا، سازمان فضایی ژاپن و سازمان فضایی کانادا است. سازمان فضایی برزیل به وسیله همکاری با ناسا با این برنامه مشارکت می نماید.

ایستگاه فضایی بین المللی پس از ایستگاه های سالیوت، آلماز و میر روسیه، و ایستگاه اسکای لب آمریکا، نهمین ایستگاه فضایی سرنشین دار در مدار زمین است.

حضور فضانوردان در ایستگاه فضایی بین المللی از شروع نخستین ماموریت در 12 آبان 1379 تا به امروز بدون وقفه ادامه داشته است.

منبع: خبرگزاری فارس
انتشار: 19 تیر 1401 بروزرسانی: 19 تیر 1401 گردآورنده: luku.ir شناسه مطلب: 2044

به "نخستین پرتوهای طلوع خورشیدی از نگاه ناسا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نخستین پرتوهای طلوع خورشیدی از نگاه ناسا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید