طرز تهیه شیرینی نارگیلی پفکی (شیرینی نارگیلی خانگی)
به گزارش لوکو، شیرینی نارگیلی پفکی یکی از انواع شیرینی عید نوروز است. تفاوت طرز تهیه شیرینی نارگیلی پفکی خانگی با شیرینی نارگیلی بازاری، حذف روغن است.
در روزهای پرهیاهوی قبل از عید نوروز و وقتی که همه مردم در حال سروسامان دادن به کارهای آخر سال و آماده شدن برای سال جدید هستند، بسیاری از خانم های باسلیقه ایرانی آستین ها را بالا زده و شیرینی عید نوروز خود را در منزل تهیه می نمایند. شیرینی های مخوص عید نوروز بسیار متنوع و معمولا پرزحمت هستند اما همواره ارزش شیرینی خانگی که با عشق و حوصله خانم خانه تهیه شده با شیرینی بازاری زمین تا آسمان فرق می نماید.
یکی از این شیرینی های بسیار خوشمزه و محبوب، شیرینی نارگیلی است که درست کردن آن احتیاج به حوصله و کمی مهارت داردو خود به انواع مختلفتی مانند شیرینی نارگیلی پرتقالی، شیرینی نارگیلی پفکی و … تقسیم می گردد. برای پخت شیرینی نارگیلی پفکی دو مرحله وجود دارد یعنی یک مرحله پخت روی حرارت گاز و مرحله بعدی داخل فر انجام می گردد. شاید همان دفعه اول به کیفیت و شکلی که انتظار دارید نرسید به همین خاطر؛ به عنوان اولین تجربه با مقدار کمتری از مواد اولیه این شیرینی را درست کنید و وقتی به کیفیت مطلوب رسیدید، در مقیاس عظیم تر این شیرینی را آماده نموده و از مهمانان خود با این شیرینی خانگی خوشمزه پذیرایی کنید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی نارگیلی پفکی
سفیده تخم مرغ | 300 گرم |
شکر | 600 گرم |
وانیل | 1/4 ق چای خوری |
آبلیمو | 1 ق غذاخوری |
آرد برنج | 25 گرم |
پودر نارگیل مرغوب | 300 گرم |
طرز تهیه شیرینی نارگیلی پفکی
- برای تهیه شیرینی نارگیلی پفکی ابتدا پودر نارگیل را با شکر و سفیده تخم مرغ خوب مخلوط کنید.
- مخلوط را روی بخار آب قرار داده و آن را مرتب هم بزنید تا شکر کاملا حل گردد به طوری که اگر انگشت تان را داخل مواد فرو بردید، گرمای آن را حس کنید اما دست تان را نسوزاند.
- حالا ظرف را از روی بخار برداشته، وانیل، آرد برنج و آبلیمو را به آن اضافه کنید و حدود یک ساعت آن را در جایی خنک استراحت دهید.
- کف سینی مناسب، یک کاغذ روغنی بیندازید.
- مواد را داخل قیف ریخته و به اندازه دلخواه و با فاصله مناسب از مواد روی کاغذ روغنی قرار دهید.
- دمای فر را روی 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
- سینی فر را داخل فر قرار داده و اول ده دقیقه با همان دما و بعد با حرارت 170 درجه شیرینی های نارگیلی پفکی را طبخ کنید و تا موقعی که پخت آن کامل نشده (در کل 25 دقیقه)، به هیچ وجه در فر را باز نکنید.
- پس از این مدت شیرینی نارگیلی شما آماده است. فر را خاموش کنید و اجازه دهید شیرینی ها خنک شوند.
- در صورت تمایل می توانید چند دقیقه کوتاه گریل را نیز روشن کنید تا روی شیرینی ها رنگ بگیرد.
- شیرینی ها را از کاغذ روغنی جدا نموده و با پودر پسته تزیین نمایید. نوش جان.
شیرینی نارگیلی پفکی جزو شیرینی های پرطرفدار عید نوروز است و توصیه ما این است که تا جایی که ممکن است آن ها را نازک و یک دست روی کاغذ روغنی قرار دهید.
گردآوری: گروه آشپزی خبرنگاران
منبع: setare.com