تصاویر رنگی از سانحه هیندنبورگ ؛ کشتی هوایی غول پیکر آلمان نازی در آتش
به گزارش لوکو، بسیاری از بازماندگان به علت این سانحه جراحات سختی برداشته و تا ماه ها بعد تحت درمان قرار داشتند.
با تور ارزان آلمان از دیدنی ترین کشور اروپایی بازدید کنید و از شهرهای برلین، هانوفرو، فرانکفورت و مونیخ آلمان دیدن کنید.
به گزارش خبرنگاران به نقل از روزیاتو تصاویر رنگی تازه منتشر شده از سانحه هیندنبورگ منتشر شده است، 83 سال پس از اینکه بالن مشهور آلمانی در میانه آسمان نزدیک نیوجرسی منفجر شده و جان 63 نفر را گرفت. بیش از 80 سال پس از آنکه سانحه هیندنبورگ به یکی از تلخ ترین شکست های هوایی در دنیا تبدیل شد، گروهی با استفاده از هوش مصنوعی سعی نموده اند پوشش خبری ویدیویی و قدیمی آن حادثه را بهبود بخشیده و به آن رنگ اضافه نمایند که در آن صحنه انفجار و برخورد بالن با زمین هم وجود دارد. آن ها برای این کار از اپلیکیشن همه کاره ای به نام Gigapixel AI استفاده نموده اند که از هوش مصنوعی برای بهبود کیفیت تصاویر استفاده می نمایند. ابزار دیگر مورد استفاده این گروه یک ابزار منبع باز هوش مصنوعی به نام DeOldify است که تصاویر را از لحاظ کیفی بهبود می بخشد.
در این ویدیو، زپلین 804 فوت (بیش از 245 متر)ی که نوعی کشتی هوایی به شکل بالن بود به تازگی سفر نزدیک به 4,000 مایلی خود روی اقیانوس آتلانتیک از فرانکفورت، آلمان تا ایالات متحده را به اتمام رسانده است، سفری تاریخی که در 3 می 1937 با یک فاجعه تکان دهنده همراه بود. این کشتی هوایی غول پیکر که 63 سفر موفقیت آمیز را به ثبت رسانده بود به آرامی و سادگی روی شهر نیویورک سیتی معلق مانده و برای فرود در ایستگاه دریایی لیکهورست در نیوجرسی آماده می شد که آن سانحه هولناک رخ داد. اما به یکباره هیندنبورگ به یک جهنم آتشین هولناک تبدیل شد که به سرعت همه چیز را به خاکستر تبدیل کرد.
این کشتی هوایی عظیم به سرعت از ارتفاع 200 فوتی پایین آمده و با زمین چمن زیرش برخورد کرد و در کسری از ثانیه جز اسکلتی فلزی، چیزی از آن باقی نماند. هرب موریسون خبرنگار رادیویی بود که برای پوشش خبری فرود آمدن کشتی هوایی هیندنبورگ به محل رفته بود اما وقتی هیندنبورگ دچار سانحه شده و سقوط کرد او جمله مشهوری را بدین مضمون به زبان آورد: آه، ای بشریت!. نیروهای آتش نشانی و خدمات اورژانس به سرعت به یاری 36 مسافر و 61 خدمه هیندنبورگ شتافتند، اما در نهایت 13 مسافر، 21 نفر از خدمه و یک فرد غیرنظامی دیگر کشته شدند.
بسیاری از بازماندگان به دلیل این سانحه جراحات سختی برداشته و تا ماه ها بعد تحت درمان قرار داشتند. سال گذشته بود که تنها بازمانده این سانحه در سن 90 سالگی درگذشت. ورنر گوستاو دوهنر در نوامبر گذشته در لاکونیا، نیوهمپاشیر درگذشت، بیش از هشت دهه پس از آتش گرفتن کشتی هوایی آلمانی در هنگام فرود آمدن در لیکهورست. دوهنر در هنگام این حادثه تنها هشت سال سن داشت و همراه با والدین و خواهر و برادر عظیمترش در داخل زپلین هیندنبورگ بود.
در هنگام تکمیل این کشتی هوایی در سال 1936، ال زد 12 هیندنبورگ عظیم ترین پرنده ای بود که تا آن موقع ساخته شده و افتخار رایش سوم به تعداد می آمد. دلیل این سانحه نشت هیدروژن اعلام شد، گازی که هیندنبورگ را در آسمان نگه می داشت اما در نتیجه ترکیب با هوا باعث آتش سوزی و انفجار شد.
منبع: جام جم آنلاین