شرط آمریکا برای بازگشت به برجام!
به گزارش لوکو، سخنگوی کاخ سفید گفت در صورت پایبندی ایران به تعهداتش، واشنگتن از آن به عنوان سکویی برای توافقی قوی تر و طولانی تر استفاده خواهد نمود.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، جن ساکی، سخنگوی کاخ سفید روز چهارشنبه در کنفرانسی خبری در پاسخ به سوالی درخصوص حملاتی راکتی به عراق مدعی شد: ما هنوز به ارزیابی نهایی برای انتساب این حملات نرسیده ایم. واشنگتن ایران را مسئول نمایندگانش در دیگر کشور ها می داند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه آمریکا حق پاسخ دادن را برای خود محفوظ می داند مدعی شد که این پاسخ حساب شده و در زمان و به گونه ای خواهد بود که آمریکا صلاح می داند.
سخنگوی کاخ سفید در رابطه با بازگشت آمریکا به توافق هسته ای هم گفت: اگر ایران به تمام تعهداتش ذیل توافق هسته ای پایبند گردد، آمریکا نیز وظیفه خود را انجام می دهد و از آن به عنوان سکویی برای توافقی طولانی تر و قوی تر استفاده خواهد نمود.
وی همچنین گفت که ایران هنوز با پایبندی به تعهداتش در توافق هسته ای فاصله دارد و آمریکا هم اقدامی برای برطرف تحریم های ایران آن گونه که خواسته شده است، انجام نداده است.
منبع: فرارو